Новини

Який евакуатор Вам потрібен?

Коли трапилася ситуація, що вам потрібно послуги евакуатора, необхідно зрозуміти який саме вид евакуації оптимальний для Вашого автомобіля і даного випадку - класичний евакуатор, дубль-кабіна чи евакуатор з краном маніпулятором. У даній статті розглянемо основні види евакуації та типи евакуаторів.


Класичний евакуатор – кабіна з платформою, що надає можливість транспортувати автомобіль та 1-2 пасажирів – власників авто. Класичний евакуатор, особливо компактного розміру, зручний в мегаполісах, містах з вузькими вулицями та завантаженими парковками.


Евакуатор з краном маніпулятором – застосовується у складних випадках евакуації: автомобіль після ДТП зі складними пошкодженнями, авто без коліс, коли автомобіль перевернутий чи лежить на боці, коли автомобіль з’їхав у кювет тощо. Також за допомогою крана маніпулятора завантажують на платформу обладнання, вантажі чи будівельні матеріали.


Евакуатор дубль-кабіна або евакуація за допомогою мікроавтобуса з лаветою – цей вид евакуації надає можливість окрім транспортування автомобіля, здійснити перевезення групи пасажирів разом з їхнім автомобілем за кордон чи по Україні. Це зручно у ситуаціях, коли під час відпочинку / шопінгу / відряджень сім'єю чи компанією, особливо за кордоном у Європі автомобіль вийшов з ладу чи потрапив у ДТП. Викликавши даний вид евакуатора вирішуєте дві проблеми – евакуація авто до місця ремонту та одночасна доставка пасажирів додому без використання рейсових автобусів, що коштовно і дуже незручно з маленькими дітьми.

Зателефонуйте до нас і працівники компанії "АБ-Транс" з радістю підберуть або підкажуть оптимальний тип евакуатара для вашого випадку. Наші ціни - прозорі, працюємо цілодобово 24/7 і недорого.


Last modified on Saturday, 13 November 2021 14:29

Notice: Undefined offset: 1 in /home/abtranse/abtrans-evakuator.com/www/libraries/quix/app/drivers/joomla/template.php on line 206
ціни на послуги евакуатора

Наші ціни Евакуатор Львів ціна

Компанія "Евакуатор АB-TRANS" пропонує прозору цінову політику, дешеві ціни та знижки для постійних клієнтів. Замовнику надаємо швидкий прорахунок ціни на послуги евакуатора від точки А до точки B за кордон, по Європі та по Україні. Разом з евакуацією автомобіля зможемо доставити і пасажирів даного авто (6 пасажирських місць), що суттєво зекономить ваші кошти та час. Бажаєте отримати прорахунок ціни – зателефонуйте нам у будь-який час доби і ми з радістю допоможемо Вам.




Notice: Undefined offset: 1 in /home/abtranse/abtrans-evakuator.com/www/libraries/quix/app/drivers/joomla/template.php on line 206
евакуатори AB-Trans логотип

Евакуатори "АB-Trans" здійснюють перевезення у Львові, по Львівській області, по Україні цілодобово і недорого. Наші евакуатори часто бувають у таких містах як Київ, Рівне, Житомир, Луцьк, Івано-Франківськ, Мукачеве, Ужгород, Берегове, Чоп, Чернівці, Броди, Стрий, Городок, Мостиська, Жовква, Яворів, Новояворівськ, Самбір тощо.

Надаємо такі послуги: доставка авто з Європи на лафеті ціна, доставка авто з Польщі, перевезення авто з-за кордону, перегон авто через кордон, перегон авто в Європу.

Евакуатори "АB-Trans" перевезуть автомобіль через кордон через наступні КПП:  Ягодин - Дорогуськ, Рава-Руська - Гребенне, Краковець - Корчова, Устилуг - Зосін, Шегині - Медика, Смільниця – Кросценко, Грушів, Угринів, Малий Березний - Убля, Ужгород - Вишнє-Нємецьке, Чоп (Тиса) – Захонь, Лужанка – Берегшурань, Дякове - Халмеу, Порубне – Сірет та інші.

Евакуатори "АB-Trans" перевезуть несправне авто, автомобіль після ДТП, ретро автомобіль через кордон до/з будь-якого куточку Європи, Європейського Союзу, Шенгенської зони. Ми забезпечимо швидку подачу евакуатора до Польщі, Німеччини, Австрії, Угорщини, Латвії, Литви, Італії, Іспанії, Нідерландів, Португалії, Франції, Монако, Швейцарії, Швеції, Данії, Хорватії, Чорногорії, Болгарії, Бельгії, Молдови, Норвегії, Греції, Румунії, Фінляндії, Естонії, Чехії, Словаччини, Сербії, Словенії.

Запрошуємо до взаємовигідної співпраці! Будемо раді допомогти вам!


Контакти

  • адресаЛьвів, Lviv, Ukraine
  • chat+380677764841 (Viber, WhatsApp, Telegram)
  • телефон+380971994848
  • сайтwww.abtrans-evakuator.com
  • instagram Наш Instagram

Теги

abtrans, евакуатор Львів ціна, послуги евакуатора Львів ціна, евакуатор цілодобово, лавета Львів, евакуатор Львів цілодобово Львів Львівська область, доставка авто з Європи на лафеті, доставка авто з польщі в Україну, эвакуатор украина, эвакуатор львов, стоимость 1 км евакуатора, эвакуатор недорого, эвакуатор Львов цена, вызов эвакуатора